Sarafika Tours

+255 744 566 936

info@sarafikatours.com

Algemene Voorwaarden

Sarafika Tours Limited organiseert safari’s, dagtochten, strandvakanties, bergbeklim expedities en complete privé safari’s en rondreispakketten in Tanzania. Lees onderstaande voorwaarden zorgvuldig door, want deze zijn van toepassing wanneer u een overeenkomst aangaat met Sarafika Tours.
Het kan voorkomen dat deze voorwaarden van tijd tot tijd gewijzigd worden als gevolg van veranderende omstandigheden; de voorwaarden op het moment van boeking zijn echter geldig. De omstandigheden in Afrika zijn meestal niet gelijk aan die in ontwikkelde landen en normen voor service, medische faciliteiten, veiligheid en beveiliging zijn vaak lager dan je misschien gewend bent in je eigen land. Houd er rekening mee dat de wetten en voorschriften van het land waarin de diensten worden verleend, in dit geval Tanzania, van toepassing zijn op jouw vakantieregelingen


Boekingbevestiging

Zodra u uw persoonlijke safarireis bevestigt, sturen wij u een officiele boekingsformulier en een paklijst van wat je mee moet nemen naar je safarireis. Wij vorzoeken u vriendelijk dit formulier in te vullen en per e-mail terug te sturen. Wij raden je aan om een geldige reisverzekering te hebben bij het boeken voor safari bij ons.

Betalingsvoorwaarden

De aanbetaling bedraagt 50% van de reissom, en dient u spoedigst na het doorgeven van de bevestiging van de reis te voldoen. Wij leggen in de tussentijd de hotels/ park-fees definitief vast en doen de aanbetaling. Het resterende bedrag is acht weken ( 56 dagen) voor aankomst verschuldigd. Bij boekingen binnen de periode van 56 dagen voor vertrek dient het volledige factuurbedrag direct te worden voldaan. Zodra wij het bedrag op onze bankrekening hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging. Eventuele bank- of transactiekosten zijn voor rekening van de zender.

Annuleringsbeleid

In het onvoorziene geval dat je je reis moet annuleren, verzoeken wij je ons zo spoedig mogelijk schriftelijk op de hoogte te brengen. Alle annuleringen zijn van kracht op de datum dat we jouw annuleringsverzoek hebben ontvangen. De volgende annuleringskosten zijn van toepassing:

  1. Annulering van 90 dagen voor vertrek, restitutie van 30% van de reisom;
  2. Annulering van 89 tot met 45 dagen voor vertrek, terugbetaling van 20% van de aanbetaling.
  3. Bij een annulering van minder dan 30 dagen voor vertrek wordt geen restitutie verleend.

*Er wordt geen restitutie verleend voor ongebruikte services, late aankomsten of no-shows.

Visum

U bent zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van uw benodigde visum. Uw paspoort dient minimaal 6 maanden geldig te zijn bij aankomst in Tanzania.

Naast het paspoort dient u in het bezit te zijn van een geldig visum. Deze kunt u voor vertrek bij het Tanzaniaanse consulaat aanvragen of bij aankomst in Tanzania. De kosten bedragen 50$ of 50€ indien u het visum koopt bij aankomst.

Aansprakelijkheid

Hoewel Sarafika Tours jou als klant en jouw eigendommen met zorgvuldigeid en respect zal behandelen, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies, schade aan of diefstal van persoonlijke bezittingen, persoonlijk letsel of overlijden. Het is daarom verplicht om tijdens het reizen over een reisverzekering te beschikken

× How can I help you?